Over ons

Track&Protect ontwikkelt en verkoopt real time GPS tracking systemen voor commerciële en bedrijfsmatige toepassingen.

Betrouwbare GPS trackers voor een lage prijs

Track&Protect gebruikt en ontwikkeld alleen professionele GPS trackers die uitvoerig door ons R&D team worden getest. Onze software wordt speciaal voor onze toestellen ontwikkeld. Hierdoor heeft u altijd een betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker voor een lage prijs. In het verleden hebben wij veel GPS tracking toestellen getest, hieruit bleek al snel dat de betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en levensduur vaak te wensen over liet. Ook liepen wij tegen het feit aan dat er langdurig dure contracten moesten worden afgesloten om de toestellen te volgen. Mede hierdoor zijn wij systemen gaan ontwikkelen waardoor de klant een betrouwbare GPS tracker met monitoring kan hebben voor een voordelige prijs met Prepaid oplossing.

Hoe werkt de T&P GPS tracker

GPS is de afkorting van Global Positioning System. Een GPS tracker is een apparaatje waarmee door middel van satellieten de plek waar iets of iemand is kan worden bepaald. De GPS tracker is ook voorzien van een sim-kaart, via deze sim- kaart worden de GPS posities doorgeven aan een server (online Portal) of je mobiele telefoon. Zo heb je bijvoorbeeld een GPS tracker voor kinderen, huisdieren of demente patiënten. Wanneer iemand vermist wordt kun je via de GPS tracker opvragen waar deze persoon zich bevindt. Ook kan je bijvoorbeeld instellen wanneer iemand buiten een bepaald gebied komt. Maar je kunt een GPS tracker voor nog meer zaken gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld ook je auto of andere kostbare spullen mee beveiligen. Wanneer iets wordt gestolen of kwijt is geraakt, dan kun je de locatie heel makkelijk opvragen via onze online Portal.

Maak het eenvoudig

Al onze GPS trackers werken met het Pug&Play principe wat betekent dat ze na het uitpakken direct klaar zijn voor gebruik. Na het uitpakken van de GPS tracker zet u deze aan en registreert u een persoonlijk account waaraan u de GPS tracker koppelt. Vanaf dit moment bekijkt u vanaf elke locatie met internetverbinding uw gegevens. U stemt het gebruik van de GPS tracker volledig af op uw eigen wensen.

SOS meldingen

De T&P GPS trackers zijn voorzien van een SOS knop waardoor ze zeer geschikt zijn voor mensen die in noodsituaties terecht kunnen komen. Maar ook voor ouderen die langer zelfstandig willen blijven wonen is de T&P GPS tracker zeer geschikt. In een noodsituatie kan men op de SOS knop drukken waardoor bijv. uw familie een SOS melding met exacte locatie ontvangt waardoor ze direct kunnen ingrijpen. Via onze website kunt u diverse contact personen (telefoonnummers) ingeven die de SOS melding moeten ontvangen

Geo-fence instelling

Via de online portal kunt u een veiligheidszone instellen, u ontvangt dan een alarmmelding bij het betreden/verlaten van deze zone

Standaard dekking voor Europa

Met de T&P Pro beschikt niet alleen over nationale dekking, u heeft dekking binnen heel Europa. Dit betekent dat het niet uitmaakt in welk land de GPS tracker zich bevindt, binnen alle 27 EU-landen is de GPS tracker werkzaam en zonder meerprijs.

Online Portal

Via onze online portal kunt u uw T&P GPS trackers real time volgen en kunt u de geschiedenis van uw trackers opvragen. Hierdoor bent u altijd op de hoogte waar uw dierbare, voertuigen en materialen zich bevinden.

Toepassingen

De T&P GPS trackers zijn voor verschillende toepassingen geschikt. Wij hebben onze GPS trackers
ondergebracht in drie categorieën:

  • Personal tracking
    Deze zijn toepasbaar voor alle personen die u om wat voor reden ook extra in de gaten wilt houden. Denk hierbij aan kinderen die alleen naar school gaan of een hardloper die zijn gemaakte ronde wil terugkijken, maar ook een zorgpatiënt die hierdoor langer zelfstandig kan blijven.
  • Voertuig tracking
    Deze zijn inzetbaar voor zowat alle voertuigen. Plaats de T&P GPS tracker in het voertuig, sluit de inbouwkit aan en volg het voertuig overal.
  • Business tracking
    Onder onze categorie Business tracking vallen alle bedrijfsmatige GPS tracking systemen maar ook de oplossing voor een Lone Worker , deze personen werken vaak alleen en op afgelegen plaatsen. Met de T&P GPS tracker biedt u de Lone Worker extra veiligheid en weet u ten alle tijden waar hij zich bevindt en in een noodsituatie kan hij op de SOS knop drukken.

GPS tracker voor kinderen, huisdieren en demente patiënten

Met deze speciale GPS tracker kan je in de gaten houden waar je kind, huisdier of patient is. Kinderen kunnen bijvoorbeeld weglopen, net als huisdieren. Patienten die dement zijn kunnen moeite hebben om de weg terug te vinden. Door middel van de GPS tracker weet je altijd waar iemand zich bevindt.