Kinder GPS tracking

Waar zijn mijn kinderen!

Kinder GPS trackingDe nachtmerrie van iedere ouder even niet opletten en waar zijn mijn kinderen. Denk hierbij aan een uitje aan een park of strand maar ook kinderen die naar school of sportclub gaan. Met de T&P GPS trackers is dit verledentijd, u kunt namelijk ten alle tijden zien waar u kinderen zich bevinden. Bevestig de GPS tracker aan een kledingstuk van uw kinderen en laat u kinderen met een gerust hart spelen.

Bij gevaar!

De T&P GPS trackers zijn voorzien van een SOS knop, mocht er iets aan de hand zijn kunnen uw kinderen direct op de SOS knop drukken. U krijgt dan een e-mail met  SOS melding zodat u via de online portal direct kunt zien waar uw kind zich bevindt en heeft u de SMS service geactiveerd dan ontvangt u ook een SMS bericht met de locatie van uw kind.

Melding via PC: Via de online portal krijgt u een alarm melding en wordt de locatie direct zichtbaar.

E-mail melding : U ontvang een e-mail bericht met alarm melding

SMS melding: U ontvangt een SMS bericht met SOS melding en een Google map link met huidige locatie

Op vakantie in het buitenland!

De T&P GPS trackers werken in heel Europa en zijn voorzien van een batterij met een levensduur tot wel 18 dagen (T&P Plus) waardoor ze zeer geschikt zijn om mee op vakantie te nemen. U hoeft niet meer constant om u heen te kijken waardoor u meer rust krijgt op uw vakantie.

Bestel hier de T&P