Sport GPS tracking

  • Laat familie, vrienden, sponsors en kennissen zien hoe snel je bent
  • Bekijk welke ronde je gemaakt hebt
  • Geschikt voor sportploegen
  • Werkt in heel Europa

iStock_000016765665Small                        online portal, iphone

Welke ronde heb ik gemaakt

Sporters willen graag hun gemaakte prestaties en afgelegd parcours terug kijken. Met de T&P Sport tracker wordt dit erg gemakkelijk gemaakt. Het enige wat u hoeft te doen is de tracker aan te zetten en mee te nemen met het sporten. De tracker registreert automatisch waar, hoe snel en waarheen u zicht beweegt, dit is later eenvoudig terug te kijken via de online Portal. U kunt de sport tracker gebruiken bij het hardlopen, fietsen, skaten, skiën of snowboarden.

Transalp, the cycling race team battling for the win

Ongeruste thuisblijvers

Laat u thuisblijvers zien hoe snel, waar en welke ronde u maakt. Maakt u bijvoorbeeld een lange fietstocht of gaat u skiën dan kunnen familie vrienden via de online portal precies zien waar u bent en hoelang u over de fietstocht gedaan heeft. Maar ook als u de nijmeegse vierdaagse gaat lopen kunnen thuisblijvers op de hoogte blijven van uw prestaties.

Sportploegen

De T&P Sport tracker is ook uitermate geschikt voor sportploegen of u nu professionele sporter bent of armatuur sporter de tracker is overal inzetbaar.

Track & Protect heeft speciale aanbiedingen voor sportclubs, voor meer informatie neem contact met ons op.

Bestel hier de T&P

De T&P Plus is te vergelijken met de T&P Lite alleen is de T&P Plus uitgerust met de aller nieuwste GPS/GSM technologie en voorzien van een moderner huisje. Verder is de capaciteit van de batterij aanzienlijker hoger (2000mA) hierdoor gaat de T&P  plus nog langer mee.